Eerlijke en directe communicatie vanaf de eerste ziektedag. Een duidelijk aanpak gericht op het terugdringen van ziekteverzuim, waardoor ´grijs´ en ´zwart´ verzuim in de kiem gesmoord wordt en serieuze klachten snel en doortastend opgepakt worden.
Aandacht is hierbij het sleutelwoord. De zieke medewerker ervaart dit als prettig en ondersteunend, waardoor hij minder ver van zijn werk verwijderd raakt en de terugkeerdrempel laag is.
Tachtig procent van het ziekteverzuim is niet medisch van aard. Dit verzuim wordt door ons begeleid middels onze verzuimmanager. Deze verzuimmanager is de spil tussen klant, medewerker en externe specialisten. Hij maakt met de medewerker afspraken over herstel en werkhervatting en stemt met de leidinggevende af wie wat wanneer zal doen. De bedrijfsarts wordt alleen ingezet als dit medisch gezien een toegevoegde waarde heeft en pas nadat de klant hiervoor toestemming heeft gegeven. De regie ligt dus altijd bij de klant en de verzuimmanager en nooit bij de bedrijfsarts!

Voor meer informatie of tarieven kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

 

 

     Bezoekadres
     Pr. Hendrikkade 3a, 8801 JK Franeker

     (T) 0517 39 81 88
     (F) 0517 39 34 86
     (E) info@trajectbv.org

 

 

 

     Onze keurmerken

                   

     Downloads

     Privacy
     Klachten 
     Duurzame inzetbaarheid