Als werkzoekende heeft u zelf ideeën over de weg terug naar werk. De overheid biedt u de mogelijkheid om zelf de regie te nemen over uw re-integratie. U kunt bijvoorbeeld zelf kiezen welke bemiddeling het beste bij u past. De IRO is met name bedoeld voor mensen die een uitkering hebben van het UWV.

Wat kan Reax voor u betekenen?
Voordat u een besluit neemt wilt u graag weten wat Reax voor u kan doen. Dat kunnen we het best duidelijk krijgen in een persoonlijk geprek, want wij willen ook graag weten wat uw ideeën zijn. Neem contact met ons op en we maken snel een afspraak voor een informatief gesprek. Tevens helpen wij u kosteloos en vrijblijvend met de aanvraag.

Door werk naar werk
Onze aanpak is praktisch. Als u twijfelt of u een bepaalde functie aan kunt, onderzoeken wij dat samen met u in een echte werkomgeving. U kunt dan “aan den lijve” ervaren wat uw mogelijkheden zijn. Ook kunt u zich in een echte werkomgeving in de praktijk in een beroep bekwamen. U leert niet alleen een vak, u doet meteen werkervaring op!

Solliciteren
Uiteindelijk gaat het natuurlijk om het krijgen van een baan. En dan het liefst een baan die bij u past. Reax ondersteunt en begeleidt u in het zoekproces. Solliciteren is namelijk hard werken!  Presentatie, netwerken, contacten leggen en afspraken maken, brieven schrijven, bellen, het CV of portfolio in orde maken, gesprekken oefenen, het solliciteren zelf, er moet veel gebeuren om een baan te kunnen bemachtigen. U kunt daarbij wel wat hulp gebruiken!

Ervaring en netwerk
Reax heeft ervaren consulenten in dienst met verschillende specialisaties. En we hebben in twintig jaar een uitgebreid netwerk van werkgevers in Midden en Noord-Nederland opgebouwd. Deze bedrijven en instellingen hebben regelmatig vacatures. Wij helpen u op weg. Dus wilt u weer aan de slag? Maak dan een afspraak met Reax; bel naar 058-2330990 of mail naar info@reax.nl.

     Bezoekadres
     Legedijk 4, 8935 DG Leeuwarden

     Postadres
     Slotleane 3a, 9243 SK Bakkeveen

     (T) 0516 54 20 04
     (F) 0516 54 10 95
     (E) info@lbgroep.nl

 

     Onze keurmerken

                   

     Downloads

     Privacy
     Klachten 
     Duurzame inzetbaarheid