Reax kiest er voor om de client zo snel mogelijk aan het werk te zetten. De combinatie van coachen en werken geeft een duurzaam resultaat. Wij hebben al meer dan twintig jaar ervaring in het re-integreren van met name de moeilijk bemiddelbare clienten. Onze consulenten, projectleiders, jobcoaches en werkbegeleiders werken nauw samen om de client een gedegen traject aan te bieden waarin de ontwikkeling van competenties centraal staat, zodat hij of zij zelfredzamer wordt.

In overleg met bestaande en ook nieuwe opdrachtgevers blijft Reax zich creatief en vernieuwend ontwikkelen om de gewenste dienstverlening te kunnen bieden. Op deze wijze blijven we scherp en kunnen we onze expertise voortdurend op peil houden en verbeteren.

Reax heeft van een aantal brancheverenigingen een erkenning leerbedrijf. Op deze wijze kunnen wij samen met scholingsinstituten invulling geven aan leerwerktrajecten. Wij hebben erkenning van Fundeon, Kenteq, Aequor, en Ecabo.

Reax Deta BV en Noord Reax uitzendbureau zijn aangesloten bij de ABU en hebben van de Stichting Normering Arbeid het NEN 4400-1 certificaat. Wij worden jaarlijks gescreend op de uitvoering van het werkgeverschap en daarmee zijn we een betrouwbare partner voor de opdrachtgever maar ook voor de cliënt die bij Reax in dienst is.

     Bezoekadres
     Legedijk 4, 8935 DG Leeuwarden

     Postadres
     Slotleane 3a, 9243 SK Bakkeveen

     (T) 0516 54 20 04
     (F) 0516 54 10 95
     (E) info@lbgroep.nl

 

     Onze keurmerken

                   

     Downloads

     Privacy
     Klachten 
     Duurzame inzetbaarheid